Wat krijg ik?
Je ontvangt een volledig werkende website met maximaal 6 pagina's (zoals home, over ons, diensten, producten, nieuws en contact) gebouwd met Tilda. Dit bevat onder andere jouw teksten, foto's, video's (maak altijd gebruik van een streaming server zoals YouTube of Vimeo) en logo . Alle sites zullen standaard via een subdomein van Tilda meteen beschikbaar zijn.

Lijken alle websites op elkaar?
Nee. We maken gebruik van sjablonen in Tilda, alle websites zijn verschillend en zo veel mogelijk op ieders eisen en wensen afgestemd. Dat is met inbegrip van kleuren en opties voor het lettertype. Tilda is zeer flexibel, zelfs in hun templates en blokken.
Waarom Tilda?
Onze favoriete website ontwikkelomgeving is Tilda omdat het de meest gevarieerde set van pagina's en blokken heeft, volledig responsief is, en je kunt een complete site met 50 pagina's en 50Mb gratis krijgen.
Is Tilda echt gratis?
Ja Tilda heeft een gratis optie, 1 site met 50 pagina's. Voor het koppelen van jouw eigen domein en meer geavanceerde functionaliteit en specifieke blokken (zoals het toevoegen van een winkel) moet je een licentie, maandelijks of jaarlijks afnemen. Voor Tilda dat is 15 $ per maand bij maandelijks betalen of met korting voor 10 $ per maand bij jaarlijkse betaling.
Gebruik van eigen domeinnaam met e-mail?
Dit is extra en is iets dat je normaal gesproken zelf regelt. Laat het ons weten als je hulp nodig hebt en wij zullen een voorstel doen hoe wij hierbij kunnen helpen.

Een nieuwe domeinnaam met gekoppelde bedrijfs e-mail adressen is mogelijk bij aanbieders zoals Googles Gsuite, Microsoft Office365, Yandex, One.com, Zoho, etc. Een gratis e-mail adres (niet gekoppeld aan jouw eigen domein) is mogelijk bij veel aanbieders zoals: GMX, Zoho, Gmail, Outlook and Yahoo.
Wat is de volgende stap?
Nadat de site is gebouwd, en de betaling is gedaan, zullen we de login info aan jou verstrekken, zodat je zelf pagina's kunt toevoegen en de inhoud ook zelf kunt aanpassen.
Is uitleg/training noodzakelijk?
Dat hangt een beetje af van jouw eigen vaardigheden. We kunnen ook een kort webinar doen over hoe je inhoud kunt toevoegen aan de site en hoe je de site wijzigt.
Support opties?
Je kunt ons altijd een mail sturen en wij zullen de eerste maand gratis ondersteuning verlenen als er iets niet goed werkt. Extra ondersteuning kan worden afgenomen per incident of via een onderhoudscontract.
Voor de volgende stap, verstuur jouw gegevens en we nemen meteen contact op.